Ungdomsläger

2019-02-27 - Barn- och ungdomsverksamhet

Jägarnas Riksförbund bjuder in alla mellan 7 - 18 år till ett riktigt roligt vildmarksläger strax utanför Nykvarn. Här kan du på ett spännande och roligt sätt lära dig mer om natur, jakt, viltvård och överlevnadsteknik. Lägret är förlagt till Nykvarn/Södertälje avdelningens skjutbana utanför Nykvarn. Att vi kommer att vara på en av landets finaste skjutbanor innebär naturligtvis att det blir möjligt att träna skytte.

Dags att nominera årets ungdomsledare

2019-02-19 - Barn- och ungdomsverksamhet

Nominera er ungdomsledare senast den 11:e april. Priset skall gå till den ungdomsledare som under det gångna året gjort speciellt stora insatser för att aktivera och utbilda ungdomar i Jägarnas Riksförbunds anda och intresse.

Höstlovsaktivitet för barn och ungdomar

2018-09-24 - Barn- och ungdomsverksamhet

Torsdag den 1 november, kl. 10.00-13.00 bjuder JRF Uddevalla och JRF Forshälla in barn och ungdomar från 8 år att prova på skytte och jakt med skyttesimulator (storbildsprojektor).

Sportlovsskytte för ungdomar

2018-03-09 - Barn- och ungdomsverksamhet

Den 22 februari samlades runt ca 25 barn och ungdomar på Rosseröds IP för att testa på att jaga älg, rådjur, räv och hare med hjälp av en skyttesimulator inomhus.

Nominera årets ungdomsledare 2017

2018-02-05 - Barn- och ungdomsverksamhet

Nu är det dags att nominera årets ungdomsledare 2017. Priset skall gå till den ungdomsledare som under det gångna året gjort speciellt stora insatser för att aktivera och utbilda ungdomar i Jägarnas Riksförbunds anda och intresse. Senast den 31 mars behöver vi ha er nominering.

Testa skyttesimulator på vinterlovet!

2018-01-12 - Barn- och ungdomsverksamhet

JRF Forshälla och JRF Uddevalla bjuder in barn och ungdomar till vinterlovsaktivitet på Rosseröds IP den 22 februari.

Populärt ungdomsskytte på höstlovet

2017-11-27 - Barn- och ungdomsverksamhet

Under årets höstlov arrangerade JRF Forshälla och JRF Uddevalla en ungdomsaktivitet där ett 30-tal barn och ungdomar fick chansen att prova på att vara jägare för en dag med hjälp av en skyttesimulator.

Testa på skyttesimulator på höstlovet!

2017-09-27 - Barn- och ungdomsverksamhet

Onsdag den 1 november, kl. 10.00-13.00 bjuder JRF Uddevalla och JRF Forshälla in barn och ungdomar från 7 år att prova på skytte och jakt med skyttesimulator (storbildsprojektor).

Inbjudan till barn- och ungdomsdag på Kolsva skjutbana den 20 maj

2017-05-05 - Barn- och ungdomsverksamhet

Jägarnas Riksförbund Västmanland hälsar alla barn och ungdomar mellan 10-16 år varmt välkomna till en aktivitetsfylld dag på Kolsva skjutbana! Lördag 20 maj, kl. 10.00-14.00.

Ungdomsskytte på sportlovet

2017-03-30 - Barn- och ungdomsverksamhet

Den 23 februari arrangerade avdelningarna Forshälla och Uddevalla ungdomsskytte på Rosseröd.

Jakt- och viltläger i Bocksätter-Söderköping 20-21 maj

2017-03-23 - Barn- och ungdomsverksamhet

Barn och ungdomar, 8-13 år, önskas varmt välkomna till årets jakt- och viltläger. Sista anmälningsdag 30 april.

Testa skyttesimulator på vinterlovet!

2017-01-23 - Barn- och ungdomsverksamhet

JRF Forshälla och JRF Uddevalla bjuder in barn och ungdomar till vinterlovsaktivitet den 23 februari.

Jorden och Skogen i Stan

2014-09-22 - Barn- och ungdomsverksamhet

Spännande och informativa dagar på Berga Naturbruksgymnasium.

Lilla RM i Borensberg

2014-08-06 - Barn- och ungdomsverksamhet

Den 26 och 27 juli arrangerades Jägarnas Riksförbunds riksmästerskap i jaktskytte i Borensberg i Östergötland.

Bäverjakt på Källtorps gård

2014-05-13 - Barn- och ungdomsverksamhet

Lördagen den 10 maj ägde den årliga bäverjakten för ungdomar rum på Källtorps Gård strax utanför Örebro.