Datum klara för årets tjejskytteaktiviteter

2017-04-24 - Kvinnligt nätverk

Nu är datum klara för årets tjejskytteaktiviteter på Nykvarn-Södertälje jaktskyttebana. Boka in följande datum i din kalender; 2 maj, 22 maj, 23 augusti och 2 september. Glöm inte att föranmäla dig!

Utbildningsjakt på Roslagens Jakt & Vilt

2016-12-20 - Kvinnligt nätverk

En av våra populäraste arrangemang för medlemmar i vårt kvinnliga nätverk har varit utbildningsjakterna med styckningskurs hos Roslagens Jakt & Vilt i Almunge utanför Uppsala.

Sammanfattning av höstens aktiviteter

2016-11-09 - Kvinnligt nätverk

Under hösten har våra kvinnliga medlemmar kunnat delta i en mängd olika aktiviteter.

Säsongens sista jakt

2016-03-01 - Kvinnligt nätverk

Under den sista helgen i februari samlades ett gäng jägare utanför Nykvarn för att jaga hare. Vackert väder, glada miner och två fällda djur gjorde det till en lyckad jaktdag.

Återträff för kvinnliga samordnare

2016-02-25 - Kvinnligt nätverk

I helgen samlades 13 av förbundets kvinnliga samordnare för att nätverka och kickstarta årets verksamhet. Förra våren träffades de för en inspirationshelg, nu var det dags för en utvärdering och uppföljning av vad som hänt sedan sist, men även för att stimulera en fortsättning.

Vildsvinsvak utanför Södertälje

2015-10-31 - Kvinnligt nätverk

Bastmora jaktlag bjöd in JRF-kvinnor till vildsvinsjakt en höstkväll i oktober i Enhörna utanför Södertälje.

Jaktlaget där bara kvinnor får skjuta

2015-10-12 - Kvinnligt nätverk

Helena Andersson satte ihop jaktlaget efter att ha hållit jägarutbildning för kvinnor.

Harjakt på Taxinge-Näsby slottsmarker

2015-09-30 - Kvinnligt nätverk

Nio kvinnor/tjejer hade hörsammat inbjudan och samlades på stallbacken i september- gryningen.

Trevlig nätverksträff på jaktbutiken Walter Borg i Stockholm

2015-09-24 - Kvinnligt nätverk

JRF-kvinnorna fick lära sig mer om vapen och ammunition.