Välkommen till höstens stora event!

Jägarnas Riksförbund bjuder tillsammans med Mobility Motors in dig och en vän till en kväll på Varpsunds skjutbana utanför Enköping.

Tisdag 13 September, kl. 16.00-19.00.

Eventet är kostnadsfritt och senaste dag för anmälan är den 6 september. Begränsat antal platser, först till kvarn!

Anmälan stängd!

Alla platser till eventet har fyllts och anmälan är stängd.

Provkör Nissan Navara, Qashqai och X-trail
Vi bjuder på mat och dryck! Provkör Nissan Navara, Qashqai och X-trail. För den som vill finns också möjlighet att testa Nissan Navara på en utmanande terrängbana. Banan tar ca 15 minuter att köra igenom.

Mobility Motors är Sveriges största NISSAN-exklusiva återförsäljare och genom ett ramavtal kan du som medlem i Jägarnas Riksförbund köpa en ny Nissan till extra förmånligt pris fram till den 31 december 2016. Läs mer om ramavtalet »

Prova på skytte i skjutbiograf och hagelskytte kostnadsfritt
Varpsund har en av Sveriges mest kompletta skytteanläggningar. Under vår medlemskväll får du prova på skytte i skjutbiografen och på hagelbanan kostnadsfritt.

Shopping
Anläggningens välsorterade butik med vapen, kläder och alla tillbehör för jakt och skytte kommer att ha unika erbjudanden under kvällen.

Trofébedömning
Passa på att ta med dina troféer för bedömning. Vi kommer att ha en trofébedömare på plats.

Kostnad trofébedömning:
Rådjur, gris, kranium 300 kr
Hjort, älg, mufflon 400 kr

Utlottning av fina priser

Fler utav våra samarbetspartners kommer att finnas på plats och genom din inträdesbiljett deltar du också i utlottningen av fina priser under kvällen.

Har du några frågor kontakta marknadschef Johan Boström,08-550 107 84, johan.bostrom@jagarnasriksforbund.se, eller marknadskoordinator Diana Westöö, 08-550 107 16, diana.westoo@jagarnasriksforbund.se.

Varmt välkommen!

Vägbeskrivning till Varpsunds skjutbana

Adress: Sigtunavägen 9, 746 94 Häggeby
Tag E18 mot Enköping.
Tag avfart 146 kör mot Skokloster/Hjälsta på väg 263.
Efter 4,4 km tag höger mot Skokloster/Sigtuna.
Efter ca 800 m tag vänster vid skylt skjutbana/biblioteksdepå, följ vägen upp till parkeringen.