event - Jägarnas Riksförbund

Välkommen till vårt partnerevent 2018!

Välkommen på Jägarnas Riksförbunds partnerevent 2018! Jägarnas Riksförbund bjuder tillsammans med Mobility Motors in dig och en vän till en kväll på Jägarnas Riksförbunds skjutbana i Södertälje/Nykvarn. Din vän behöver inte vara medlem men kan självklart teckna ett medlemskap på plats. Flertalet förmåner erbjuds till alla besökande medlemmar, även de som tecknar sig på plats kan ta del av kvällens rabatter. Vi har 15 årsgräns för kvällen.

Tisdag 5 Juni, kl. 16.00-20.00.

Eventet är helt gratis och senaste dag för anmälan är den 1 juni 2018. Begränsat antal platser (150), först till kvarn gäller! Vi kommer meddela här samt via mail när antalet platser är fyllda. Anmäl dig och en vän redan nu till jimmy.laas@jagarnasriksforbund.se eller via vårt formulär längst ner på sidan för att inte missa din möjlighet att delta.

Provkör Nissan Navara, Qashqai och X-Trail
Provkör Nissan Navara, Qashqai och X-Trail. Mobility Motors är Sveriges största NISSAN-exklusiva återförsäljare och genom ett ramavtal kan du som medlem i Jägarnas Riksförbund köpa en ny Nissan till extra förmånligt pris fram till den 31 december 2018. Mobility Motors har flera duktiga säljare på plats och ger er fantastiska möjligheter att ställa frågor och provköra deras bilar.

Prova på skytte med hagel och kula
Prova på skytte – Hagelgevär, 22lr och 6,5x55. Våra duktiga instruktörer är på plats och hjälper dig. Du får kostnadsfritt skjuta 10 stycken hagelskott, 10 stycken 22lr, och 4 stycken 6,5x55.

Shopping till rabatterade priser och mat
Vi bjuder alla besökarna på långkokt Texas Chili samt dryck. Vi har tyvärr ingen övrig mat vid eventuella allergier. Gällande shopping så kommer ProDog att erbjuda alla besökarna på kraftiga rabatter under kvällen. Bland annat Optik (Meopta, sun optics) 20-30 % rabatt på hela sortimentet.Jaktkläder 25% rabatt på hela sortimentet från Swedteam och Chevalier. Kosttillskott för hund 20% rabatt på hela sortimentet. Flertalet av produkterna beställningsvaror.

Övriga aktiviteter och utställare
Ni kommer bland annat att träffa försäkringsbolaget Svedea. Nordea är där tillsammans med Mobility Motors likaså System Edström. Intropris Vårby WT-metall, Bostons vapenmekaniska och Easyhunt är andra som ställer ut för dagen. För dig som har hund finns möjligheter att prata träning, friskvård och rehabilitering med Helen Låås från ProDog. I övrigt hittar ni hundburar, hundkåpor, hundsläp, vapenarbeten och mycket annat.

Träffa Jägarnas Riksförbund
Självklart träffar du Jägarnas Riksförbund under kvällen. Vi tar emot dig när du anländer och ger dig din biljett för kvällen och guidar dig rätt. Du kan diskutera, ställa frågor, teckna medlemskap eller bara njuta av en trevlig kväll med mat, dryck, aktiviteter och shopping.

Har du några frågor kontakta Jimmy Låås på telefon 08-550 107 92 eller maila på  jimmy.laas@jagarnasriksforbund.se

Varmt välkommen!

Vägbeskrivning till Nykvarnas skjutbana
Sväng av E20 mot Nykvarn (väster om Södertälje), sväng vänster om du kommer från Strängnäs och höger om du kommer från Södertälje.

Vid T-korsning sväng vänster mot Taxinge.

Efter ca 1200 meter sväng höger mot Jaktskyttebana.

Kör genom allén och ta höger vid fyrvägskorsning.

Följ vägen ca 1200 meter och sväng sedan vänster.

Efter ca 500 meter sväng höger.

Följ vägen till den tar slut så är du framme.

Länk: Karta

Anmälan partnerevent 2018