Aktiviteter - Jägarnas Riksförbund
« Tillbaka till Mellersta Halland

Aktiviteter

Här presenteras några av våra planerade aktiviteter under 2017. Har du frågor eller behöver vägbeskrivning till någon av aktiviteterna kontakta Paola Schram Frömo, paola.louise.schram15@gmail.com, eller Peter Frömo, peterfromo@hotmail.com, 070-654 20 86.

 

27 maj, kl. 09.00 - Jakthundens dag

Oskarströms jaktskyttebana

Förra årets populära arrangemang Jakthundens Dag arrangeras även i år. Vi har tre permobiler på plats (älg, björn och vildsvin), samt eftersöks-/blodspår med olika klövar (dovhjort, älg och vildsvin).

Anmälningsavgift 75 kr. Startavgift tillkommer på varje permobil (mer information ges vid anmälan).

Föranmälan krävs och sker till Paola Schram Frömo senast den 24 maj på telefon 079-016 08 78, eller via e-post till paola.louise.schram15@gmail.com.

Ange antalet hundar du vill delta med, samt hundens/hundarnas namn och kön. Löptikar får ej delta.

Max antal startande hundar 30 st.

26 augusti, kl. 09.00 - Tjejskytte

Oskarströms jaktskyttebana

Lördag den 26 augusti har vi en skjutdag enbart för tjejer på Oskarströms Jaktskyttebana. Alla tjejer är välkomna, även ni som aldrig skjutit innan men är intresserade av att prova på!

Har du frågor, kontakta Paola Schram Frömo via e-post paola.louise.schram15@gmail.com, eller 079-016 08 78.

 

9-10 september- Ungdomsläger

Oskarströms jaktskyttebana

Samling på lördag den 9 september, kl. 9.00 på Oskarströms Jaktskyttebana. Lördagen bjuder på blandade skytteaktiviteter och man kommer att få möjlighet att prova på alla typer av skytte. Övernattning sker i klubbstugan.

På söndagen har vi skjutaktiviteter fram till lunch. Från kl. 13.00 öppnar banan för alla i avdelningen och även föräldrar till ungdomarna som är intresserade av att skjuta får testa. Alla banor kommer att vara öppna.

ANMÄLAN
Anmälningsavgift 150 kr. Anmälan till ungdomslägret sker senast den 7 september till ungdomsansvarig Fredrik Åkring på telefon 070-252 28 77 eller via e-post till fredrik.akring@falkenberg.se.

Glöm inte att uppge eventuella allergier eller annat som vi behöver veta vid anmälan!

 

Under året kommer vi även att anordna en eftersöksutbildning och jaktledarutbildning. Vi återkommer med mer information om datum och innehåll.