Kalender - Jägarnas Riksförbund
« Tillbaka till alla kalenderposter

Ordförandekonferens 17-18 februari på Krusenberg Herrgård, Uppsala

2018-02-17

Ordförande i Jägarnas Riksförbunds viltvårdsdistrikt, eller den som eventuellt väljs som ersättare, kallas härmed till ordförandekonferens på Krusenberg Herrgård utanför Uppsala helgen den 17-18 februari. Vi inleder konferensen med lunch kl 12.00 på lördagen och avslutar på söndagen kl 15.00.

Konferensen kommer att behandla frågor om älg, rovdjur, utbildningar samt organisationsfrågor och aktivitet i avdelningarna.

Anmälan om när- eller frånvaro skall ske till Ann Östenson senast den 1 februari på telefon 08-550 336 59, eller e-post ann.ostenson@jagarnasriksforbund.se. Vi behöver veta när du anländer och om du väljer att resa med flyg till och från Arlanda. Vi har bokat en buss som hämtar på Arlanda ca 10.30 på lördagen och som även tar er tillbaka till flygplatsen med ankomst Arlanda ca kl 16.30 på söndagen. Det är viktigt att du bokar flyg så att det stämmer in med transporten till och från Arlanda. Behöver du hjälp med din bokning kontakta kansliet. Om du av logistiska skäl måste anlända redan under fredagen så meddela kansliet detta så ordnar vi boende. Resor och boende betalas av förbundet. Meddela även om du behöver speciell kost eller har svårighet att gå.

Skriftlig kallelse har skickats till samtliga distriktsordföranden.