Kalender - Jägarnas Riksförbund
« Tillbaka till alla kalenderposter

Årsmöte

2019-02-12

Kom och träffa oss och berätta vad du tycker att vi skall göra för dig under detta år. Den 12 februari 2019 kl 19:00 har avdelning Stockholm i Jägarnas Riksförbund sitt årsmöte.

Vi har saknat dig!

Kom och träffa oss och berätta vad du tycker att vi skall göra för dig under detta år.
Den 12 februari 2019 kl 19:00 har avdelning Stockholm i Jägarnas Riksförbund sitt årsmöte. 
Vi drar igenom vad som hänt i förbundet under året, äter lite smörgås, och kör årsmötet. Dessutom skall 24 medlemmar väljas som representanter för avdelningen på distriktets årsmöte, den 24 mars. 
Välkommen till samlingslokalen, Sörgårdens föreningslokal, som är en röd liten byggnad precis i anslutning till parkeringsgaraget. Närmaste adress är Spånga kyrkväg 480, 163 62 Spånga. 
Kontakta oss gärna så vi vet hur många som kommer.

Anders Lindström, 070-697 27 47. Email: anderslindstrom13@gmail.com
Rickard Plars, 070-583 09 42. Email: Rickard.Plars@gmail.com
Vi kommer att skicka email om aktiviteter inom avdelningen så det är en god idé att ange den, om du inte redan gjort det, via ditt digitala medlemskort. https://www.jagarnasriksforbund.se/medlem/digitalt-medlemskort/ 

Så varför ska man gå på årsmöte?
Årsmötet är medlemmarnas möte. Där väljer man bla. styrelse. Styrelsen i en avdelning bestämmer egentligen inte någonting utan agerar efter vad årsmötet, dvs medlemmarna har beslutat. Dessutom beviljar årsmötet styrelsen ansvarsfrihet, godkänner revisionsrapport, resultat och balansrapport mm. Om det inte kommer några medlemmar på ett årsmöte som kan godkänna dessa rapporter så har man heller inga godkända sådana rapporter att visa upp. För övrigt, om det inte kommer några medlemmar så kan det heller inte väljas någon styrelse, och då kan man i princip inte fortsätta med verksamheten. Detta är några av förklaringarna till varför man skall gå på sin avdelnings årsmöte. Så frågan är väl snarare, varför ska man inte gå ?

Mvh Ordförande och Sekreterare.