Kalender - Jägarnas Riksförbund
« Tillbaka till alla kalenderposter

Årsstämma Mariestad

2020-02-15

Lördag 15 februari Klockan 14.00 Lugnås bygdegård Välkommen till årsstämman i Jrf Mariestad! Välkomna på årsmötet där vi vill få igång avdelningen på allvar igen. Avdelningen har ca 500 medlemmar så det borde finnas underlag för att göra en del aktiviteter. Vi vill även samarbeta med Götene och Töreboda avdelningarna. Jaktfrågorna ligger väl i tiden då det kan handla om den så kallade vanliga jakten och som nu när rovdjur och vildsvin har tagit en annan plats. Vill du vara med och vara aktiv i någon form inom föreningen så skulle det vara bra, för det behövs folk både i styrelsen och som aktiva inom vissa saker såsom ungdomsverksamhet, skytte, hundar och damsektion osv. Kom på årsmötet och var med i diskussionen även om du inte vill vara direkt aktiv så behövs din röst eller att just du har några bra tankar som vi borde jobba med. Vi försöker få till skytte på en bana i Sparresäter och även en inomhus skyttebana. Ska även försöka ordna en resa till någon jaktmässa. Vi får besök från distriktet av ordföranden Stig Kjellman och vi kommer även att ordna någon mer talare som pratar jakt. Kom så många som möjlig då våran röst behövs inom jakten. Varmt välkomna! Styrelsen.

Lördag 15 februari 
Klockan 14.00
Lugnås bygdegård

Välkommen till årsstämman i Jrf Mariestad!

Välkomna på årsmötet där vi vill få igång avdelningen på allvar igen. Avdelningen har ca 500 medlemmar så det borde finnas underlag för att göra en del aktiviteter.

Vi vill även samarbeta med Götene och Töreboda avdelningarna.
Jaktfrågorna ligger väl i tiden då det kan handla om den så kallade vanliga jakten och som nu när rovdjur och vildsvin har tagit en annan plats.

Vill du vara med och vara aktiv i någon form inom föreningen så skulle det vara bra, för det behövs folk både i styrelsen och som aktiva inom vissa saker såsom ungdomsverksamhet, skytte, hundar och damsektion osv.

Kom på årsmötet och var med i diskussionen även om du inte vill vara direkt aktiv så behövs din röst eller att just du har några bra tankar som vi borde jobba med.

Vi försöker få till skytte på en bana i Sparresäter och även en inomhus skyttebana. Ska även försöka ordna en resa till någon jaktmässa.

Vi får besök från distriktet av ordföranden Stig Kjellman och vi kommer även att ordna någon mer talare som pratar jakt.

Kom så många som möjlig då våran röst behövs inom jakten.


Varmt välkomna! Styrelsen.