Kalender - Jägarnas Riksförbund
« Tillbaka till alla kalenderposter

Jakt- och tältläger

2020-08-04

Om du är intresserad av friluftsliv och jaktskytte är detta ett läger för dig. Vi åker på tältläger med jakt- och naturtema i Örkelljungas djupa skogar. Tillsammans lär vi oss mer om allemansrätten och hur man kan övernatta och laga mat i skog och mark.

Jakt- och tältläger

 
Tisdag 4 augusti – torsdag 6 augusti

Om du är intresserad av friluftsliv och jaktskytte är detta ett läger för dig. Vi åker på tältläger med jakt- och naturtema i Örkelljungas djupa skogar. Tillsammans lär vi oss mer om allemansrätten och hur man kan övernatta och laga mat i skog och mark. Vi lär oss säker vapenhantering innan vi provar skytte med luftgevär, hagelgevär och kulgevär på skjutbana. Aktiviteten är drogfri.
Vi reserverar oss för ev förändringar som kan komma att behöva ske pga pågående Coronapandemi och vi följer och bevakar folkhälsomyndighetens anvisningar och råd.
Plats och tid: Örkelljungas Skyttecentrum kl 11:00.
Föranmälan: Anmälan sker till sos.j.sandberg2@gmail.com. Ange medlemsnummer när du  Målsmans/god mans medgivande krävs om du är under 18 år. Vid anmälan får du besked om bekräftad plats och packlista.

Ålder: 14-19 år.

Mer info: Sven-Olof Sandberg, 0709-542890, sos.j.sandberg2@gmail.com
Arrangör: Jägarnas Riksförbund distrikt Skåne och Ung Fritid – Klippans Kommun