Kalender - Jägarnas Riksförbund
« Tillbaka till alla kalenderposter

Välkommen på årsmöte - vi ses digitalt

2021-01-21

Vad söker du kring jakten i år? Tiden är som den är, med respekt och förhållande till nuvarande rekommendationer av FHM så väljer vi att genomföra årsstämman för Jägarnas Riksförbund, Stockholm, Digitalt Kom och träffa oss via Teams/Zoom och berätta vad du tycker att vi skall göra för dig under detta år, eller om det är något specifik du saknar i din jakt. Den 21 Januari 2021 Kl. 19:00 har avdelning Stockholm i Jägarnas Riksförbund sitt årsmöte. Vi blickar tillbaka på genomförda aktiviteter, och ej genförda aktiviteter för 2020, och vad vi har planerat för 2021 under årsmötet. Vi väljer medlemmar som representerar avdelning på distriktets årsmöte.

Vad söker du kring jakten i år?

Tiden är som den är, med respekt och förhållande till nuvarande rekommendationer av FHM så väljer vi att genomföra årsstämman för Jägarnas Riksförbund, Stockholm, Digitalt
Kom och träffa oss via Teams/Zoom och berätta vad du tycker att vi skall göra för dig under detta år, eller om det är något specifik du saknar i din jakt.

Den 21 Januari 2021 Kl. 19:00 har avdelning Stockholm i Jägarnas Riksförbund sitt årsmöte.
Vi blickar tillbaka på genomförda aktiviteter, och ej genförda aktiviteter för 2020, och vad vi har planerat för 2021 under årsmötet. Vi väljer medlemmar som representerar avdelning på distriktets årsmöte.


Peter Bäckman, Tel: 076-140 00 47.  Email: Peter_s_Backman@hotmail.com
Rickard Plars, Tel: 070-583 09 42. Email: Rickard.Plars@gmail.com

Vi kommer att skicka email om aktiviteter inom avdelningen så det är en god idé att ange den, om du inte redan gjort det, via ditt digitala medlemskort. https://www.jagarnasriksforbund.se/medlem/digitalt-medlemskort/

 

Så varför ska man gå på årsmöte?

Årsmötet är medlemmarnas möte. Där väljer man bl a. styrelse. Styrelsen i en avdelning bestämmer egentligen inte någonting utan agerar efter vad årsmötet, dvs medlemmarna har beslutat. Dessutom beviljar årsmötet styrelsen ansvarsfrihet, godkänner revisionsrapport, resultat och balansrapport mm. Om det inte kommer några medlemmar på ett årsmöte som kan godkänna dessa rapporter så har man heller inga godkända sådana rapporter att visa upp. För övrigt, om det inte kommer några medlemmar så kan det heller inte väljas någon styrelse, och då kan man i princip inte fortsätta med verksamheten. Detta är några av förklaringarna till varför man skall gå på sin avdelnings årsmöte. Så frågan är väl snarare, varför ska man inte gå?

M v h Ordförande och Sekreterare.