Kalender - Jägarnas Riksförbund
« Tillbaka till alla kalenderposter

Avdelningsårsstämma 2021 i Rejmyre Jaktskytteklubb

2021-02-14

Med anledning av den pågående pandemin har avdelningens styrelse beslutat att inte kalla till ordinarie årsstämma 2021. Vi avser istället att - om möjligt - genomföra ett allmänt medlemsmöte utomhus med prisutdelning senare under året. Information om detta kommer att publiceras efter hand på denna sida samt på avdelningens Facebooksida.

Tidigare valda ledamöter, ombud och funktionärer kvarstår tillsvidare.

Nödvändiga förslag och beslut om verksamheten (t.ex. verksamhets- och skytteprogram) hanteras tills vidare av styrelsen.

Det går bra att skicka in motioner trots att ingen ordinarie avdelningsårsstämma genomförs. Motionerna kommer att skickas vidare till distriktet för behandling. Motioner skickas via epost till rejmyrejsk@gmail.com eller lämnas till någon i avdelningsstyrelsen senast 2021-02-14. Se information om motioner på https://jagarnasriksforbund.se/medlem/motioner. Där finns även motionsmallen att ladda ner (längst ner på sidan). 

Inkom gärna med frågor och synpunkter till epost-adressen rejmyrejsk@gmail.com eller direkt till någon i avdelningens styrelse.