Kalender - Jägarnas Riksförbund
« Tillbaka till alla kalenderposter

Årsstämma Lerum

2022-02-07

Måndag 7 februari 19.00 - 21.00 Scoutgården, Bygdegårdsvägen 4, Gråbo

Varmt välkomna till ordinarie årsstämma för JRF avd. 14.15-01

Motioner ska vara avdelningen tillhanda senast 24 januari 2022. Skickas till: evabogeblad@telia.com Frågor besvaras av sekreterare Eva Bogeblad, 070-544 25 03.

Under kvällen har vi sedvanliga stämmoförhandlingar enligt dagordning samt utdelning av priser i KM 2021. Efter förhandlingarnas avslut och lotteri bjuder vi på fika.
Trots ett pandemidrabbat 2021 har vi kunnat hålla igång vår nyrenoverade älgbana och genomfört flera aktiviteter. Nu ser vi fram emot 2022 och planerar ytterligare förbättringar.
Alla nya medlemmar är speciellt välkomna och vi hoppas ni passar på att få information om vår avdelning och vad vi kan erbjuda.
Våra medlemmar skjuter till rabatterat pris på vår 80 m skjutbana. Det finns också möjlighet till inskjutning samt övningsskytte på gris och hare. Vi utfärdar skjutintyg och det går att ta
JRF.s skyttemärken.
Så kom på årsmötet och lär känna övriga medlemmar och styrelsen. Vi tar gärna emot förslag och synpunkter på hur vi kan göra vår trivsamma skjutbana ännu bättre.
Obligatorisk anmälan med e-postadress och telefonnummer till: helmut.salsland@gmail.com.
Kan vi inte genomföra årsmötet fysiskt pga pandemin håller vi mötet via zoom vid samma tid som ovan. Vi skickar i så fall ut inbjudningar via mail med en länk att klicka på för att ansluta till
zoom mötet. Behöver du hjälp att ansluta till mötet ring Helmut Salsland 070-537 28 64.
OBS! Eventuella ändringar pga pandemin meddelas på www.jagarnasriksforbund.se/vastragotaland/lerum/aktiviteter samt på FB.

Vi hälsar gamla som nya medlemmar hjärtligt välkomna! Styrelsen.