Lediga tjänster - Jägarnas Riksförbund

Lediga tjänster

Jägarnas Riksförbund söker en Webbredaktör med kunskap i grafisk produktion

Vi tror att du är en effektiv och noggrann person med ett intresse för att kommunicera i text och bild. Du har högskoleutbildning eller likvärdiga kunskaper inom kommunikation och/eller grafisk formgivning samt erfarenhet av webbpublicering. Du är noggrann och kan granska texter och skriva. Goda kunskaper i framför allt Photoshop och Indesign är ett krav. Erfarenhet av e-handel är meriterande. Du har vana att jobba med sociala medier så som Facebook och Instagram. 

Som person är du driven och målmedveten med ambitionen att alltid leverera lösningar av hög kvalitet. Du kommer att ansvara för produktion av grafiskt material samt copy för webb, e-brev, banners, Facebook, trycksaker, annonser m.m.
Det är en fördel om du är jägare eller har ett intresse för outdoor.

Tjänsten avser heltid, tillträde efter överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas.

Välkommen med din ansökan till johan.bostrom@jagarnasriksforbund.se snarast möjligt, dock senast den 31 september. Märk ansökan med Webbredaktör i ämnesraden, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Varaktighet, arbetstid
Provanställning 6 månader och därefter tillsvidareanställning
Heltid (40 timmar/vecka)

Om arbetsplatsen
På Jägarnas Riksförbund är vi 14 medarbetare och på din avdelning är det du och marknadschefen som jobbar. Vi är en liten arbetsplats och hos oss får du prestigelösa medarbetare.

Jägarnas Riksförbund
Jägarnas Riksförbund är en ideell medlemsorganisation med ansluta avdelningar över hela landet. Organisationen består av 21 distrikt och 120 avdelningar. Förbundet grundades med förutsättningen att alla markägare, stora som små, ska ha rätt till meningsfull älgjakt på sin egen mark. Den grundtanken finns kvar än i dag, även om frågorna har utvidgats och förändrats och förbundets repertoar nu är bredare än någonsin. Jägarnas Riksförbund utbildar och fortbildar Sveriges jägare och vi fyller flera viktiga funktion som en del i nationella viltolycksrådet såväl som att vi är en betydande remissinstans i frågor som rör jakt och viltvård.

Arbetsort
Södertälje

Ersättning
Fast månadslön 

Så ansöker du
Skicka din ansökan till johan.bostrom@jagarnasriksforbund.se. Vi tar enbart emot ansökningar via e-post.

Kontakt
johan.bostrom@jagarnasriksforbund.se eller Telefon 08- 550 107 84

Adress
Jägarnas Riksförbund
Saltsjögatan 15
151 71 Södertälje