Visa Nyhet - Jägarnas Riksförbund
« Tillbaka till aktuellt

Vill du jobba hos oss? Journalist sökes till Jakt & Jägare.

Jakt & Jägare söker en driven och kreativ webbredaktör/jaktreporter med näsa för nyheter som vill vara med och utveckla våra digitala kanaler, men som också gärna rycker in och producerar material till vår printupplaga.

Vi tror att du har journalistutbildning, några års redaktionell erfarenhet och har jobbat som webbredaktör eller liknande.

Du är en stilsäker och noggrann skribent som har lätt för att både hitta och producera nyhetsmaterial i ett högt tempo. Ett stort intresse för jakt och vapen är en självklarhet, och vi utgår från att du är jägare. Hos oss får du skriva notiser och reportage om jakt, jaktpolitik, viltvård och vapen – gärna med nya intressanta vinklingar.

Du arbetar obehindrat i olika webbpubliceringsverktyg, behärskar digital bildhantering och känner dig hemma i sociala medier.

Du har lätt för att samarbeta och att ta egna initiativ. Du kan strukturera ditt arbete och är van att arbeta självständigt. Som person är du nyfiken och initiativrik.

Tjänsten är på heltid. Jägarnas Riksförbund, som Jakt & Jägare är en del av, har sitt kansli i Södertälje.

Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse.

Låter det som något för dig? Har du frågor kring tjänsten, ring chefredaktör
Anna Förster 08-550 107 80.

Ansökan med CV och personligt brev mejlas till chefredaktör Anna Förster anna.forster@jaktojagare.se. Senast den 11 augusti vill vi ha din ansökan. Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.