Digitalt medlemskort - Jägarnas Riksförbund

Digitalt medlemskort

För att kunna logga in och få åtkomst till ditt digitala medlemskort behöver du en internetuppkoppling och en dator, läsplatta eller smartphone. Det digitala medlemskortet kan du sedan spara som en bild genom att ta en så kallad "skärmdump" på din smartphone eller skriva ut på papper. 

 

Logga in »

 

Ansök om inloggning till ditt digitala medlemskort

Första gången du loggar in behöver du få tillgång till ditt lösenord. Du ansöker om lösenord genom att klicka på länken Efterfråga dina uppgifter.Ange ditt medlemsnummer, din e-postadress och ditt postnummer och klicka på Skicka. Ange alltid ditt medlemsnummer utan eventuella förestående nollor (0). Ditt medlemsnummer börjar alltid med en siffra 1-9. Ett e-postmeddelande med inloggningsuppgifter skickas till den e-postadress du angivit. 

 

Ändra dina uppgifter

När du har loggat in kan du se hur länge ditt medlemskap är giltigt, din medlemskategori och vilken avdelning du tillhör. Klickar du på Ändra uppgifter har du möjlighet att ändra dina kontaktuppgifter och ditt lösenord. Vill du ändra avdelningstillhörighet så måste du kontakta kansliet på 08-550 107 81 eller via e-post jrf@jagarnasriksforbund.se.

 

 

Vanliga frågor och svar

 

Jag vet inte vad jag har för medlemsnummer?

Kontakta kansliet på 08-550 107 81 eller via e-post jrf@jagarnasriksforbund.se så hjälper vi dig. 


Jag får felmeddelandet Dina uppgifter kunde inte hittas när jag försöker skapa en ny inloggning.

Om dina kontaktuppgifter inte hittas kan det bero på att du inte har ett aktivt medlemskap, att du skrivit in fel medlemsnummer eller att du har flyttat och har ett nytt postnummer som inte finns registrerat i vårt medlemssystem. Kontakta kansliet så kan vi kontrollera dina uppgifter.

Jag har glömt mitt lösenord, hur gör jag för att få ett nytt?

Har du glömt ditt lösenord kan du skapa ett nytt genom att klicka på länken Jag har glömt mitt lösenord. Du får då ett meddelande skickat till din e-postadress med vidare instruktioner.