Kalender - Jägarnas Riksförbund
« Tillbaka till alla kalenderposter

Årsstämma Bäckebo

2020-02-09

Söndag 9 februari Klockan 14.00 Pro lokalen Ålem Välkommen till årsstämman i Jrf Bäckebo Viltvårdsavdelning! Som medlem kallas du att deltaga i avdelningens årsstämma. Det är tid för att summera gångna årets verksamhet och planera för det nya året som är nummer 55 i ordningen. På programmet Sedvanliga årsstämmoförhandlingar. Prisutdelning för KM-2019. Fika och lotterier. Vårt program omfattar ungdomsverksamhet, tjejskytte, hålla jaktskyttebanorna öppna, genomföra tävlingsprogrammet, jägarexamen med utbildning och prov. Bevaka och deltaga i aktuella jaktfrågor även med distrikt och förbund. Vi behöver hjälp med att genomföra programmet så att vi ej tappar mark. Hjälp oss, hör av dig till styrelsen eller: Allan Johnsson 0499-22453, 073-0405740. Ju flera vi är desto bättre för verksamheten. Välkomna hälsar, Styrelsen Bäckebo Viltvårdsavdelning

Söndag 9 februari 
Klockan 14.00
Pro lokalen Ålem

Välkommen till årsstämman i Jrf Bäckebo Viltvårdsavdelning!

Som medlem kallas du att deltaga i avdelningens årsstämma.
Det är tid för att summera gångna årets verksamhet och planera för det nya året som är nummer 55 i ordningen.


På programmet
Sedvanliga årsstämmoförhandlingar. Prisutdelning för KM-2019.
Fika och lotterier.
Vårt program omfattar ungdomsverksamhet, tjejskytte, hålla jaktskyttebanorna öppna, genomföra tävlingsprogrammet, jägarexamen med utbildning och prov.
Bevaka och deltaga i aktuella jaktfrågor även med distrikt och förbund.
Vi behöver hjälp med att genomföra programmet så att vi ej tappar mark.
Hjälp oss, hör av dig till styrelsen eller: Allan Johnsson 0499-22453, 073-0405740. Ju flera vi är desto bättre för verksamheten.


Välkomna hälsar,
Styrelsen Bäckebo Viltvårdsavdelning