Kalender - Jägarnas Riksförbund
« Tillbaka till alla kalenderposter

Digital årsstämma

2021-02-09

Tisdag 9 februari Klockan 19.00 Stämman kommer att hållas digitalt via Microsoft Teams.

Välkommen till JRF Forshällas digitala årsstämma!

 
Jägarnas Riksförbunds avdelning Forshälla 14-06 kommer denna gång att hålla sin årsstämma enbart digitalt via Microsoft Teams. Vi har valt detta alternativ för stämman eftersom restriktionerna från Covid -19 inte ger oss möjligheter till en normal fysisk stämma. För er som har möjligheten och känner er mer trygga med en kompis bredvid er kan samlas och gemensamt koppla in sig till mötet så länge man följer restriktionerna. Forumet är öppet från kl.18:30 så alla kan koppla upp sig i lugn och ro men mötet startar kl.19:00. Vi ber er följa vår hemsida om ny information skulle komma.
För att deltaga i detta digitala mötet behöver du föranmäla dig med namn och E-post adress senast den 27 januari. Du kommer sedan få ett E-post meddelande med instruktioner och inloggningsuppgifter till Teams så ni kan logga in på stämman. För de som vill testa funktionen Teams inför mötet finns det möjligheter till detta ca 1 vecka innan mötet. Håll utkik i er E-post låda efter mail med instruktioner.
I dessa tider har de digitala mötena utvecklats väl och vi har fått lite erfarenheter hur vi hanterar mötena. Så tveka inte att anmäla er till stämman och var med och påverka till en fortsatt positiv utveckling.
Tyvärr missar vi fikat denna gång men det får vi ha till godo till nästa möjliga fysiska träff.
För er som vill lämna in motioner till stämman skickas dessa via mail till peter.anga67@gmail.com eller via brev till Peter Karlsson, Kasenliden 3, 451 98 Uddevalla.
För att motionerna skall kunna behandlas vid stämman skall de vara avdelningen tillhanda senast 2 veckor före stämman.
Anmälan eller frågor kontaktas ordf. Peter Karlsson e-post, peter.anga67@gmail.com 070-537 81 87 eller vice ordf. Stefan Hansson stefan_hanssons@telia.com 076-893 56 66.
Vill ni kontakta valberedningen gör ni det till Krister Andersson 070-238 71 37. Välkomna till avdelnings stämma 2021, Styrelsen JRF Forshälla