Visa Nyhet - Jägarnas Riksförbund
« Tillbaka till aktuellt

Vill du lära dig mer om jakt, skytte, tillvaratagande av vilt och mycket annat?

Att vidareutbilda sig inom jakt har blivit oerhört populärt under de senare åren. Att ta jägarexamen är, för de flesta nya jägare, numera bara det första steget de tar för att bli välutbildade och kompetenta jägare. Att lära sig skjuta bra, ta hand om det fällda viltet och även laga till det har gett upphov till kurser som många tusentals jägare går varje år.

Bland Jägarnas Riksförbunds kursmaterial finns den oerhört populära ”Din väg till Jägarexamen” som ger den intresserade alla kunskaper som behövs för att klara provet. På våra skjutbanor finns skytteinstruktörer och vi har hundinstruktörer utspridda över landet. Även särskilt utbildade eftersöksinstruktörer finns som kan lära både hund och förare mer om de svåra eftersöken. Vårt styckningsmaterial ”Passa, flå och stycka” lämpar sig väl för den som vill lära sig mer själv men det hålls även kurser utifrån materialet. Vi erbjuder även den populära jaktledarutbildningen som ger dig som fungerar som jaktledare mer kött på benen.
Jägarnas Riksförbund fortsätter utveckla sitt kursutbud för att ge jägarna den kunskap de efterfrågar. Våra medlemmar och jägarna i Sverige är välutbildade men med ett brett utbud av kurser ser vi till att de lär sig ännu mer.

 

Här kan du beställa våra material