Visa Nyhet - Jägarnas Riksförbund
« Tillbaka till aktuellt

Ungdomsläger

Jägarnas Riksförbund bjuder in alla mellan 7 - 18 år till ett riktigt roligt vildmarksläger strax utanför Nykvarn. Här kan du på ett spännande och roligt sätt lära dig mer om natur, jakt, viltvård och överlevnadsteknik. Lägret är förlagt till Nykvarn/Södertälje avdelningens skjutbana utanför Nykvarn. Att vi kommer att vara på en av landets finaste skjutbanor innebär naturligtvis att det blir möjligt att träna skytte.

Jägarnas Riksförbund bjuder in alla mellan 7 - 18 år till ett riktigt roligt vildmarksläger strax utanför Nykvarn. Här kan du på ett spännande och roligt sätt lära dig mer om natur, jakt, viltvård och överlevnadsteknik. Lägret är förlagt till Nykvarn/Södertälje avdelningens skjutbana utanför Nykvarn. Att vi kommer att vara på en av landets finaste skjutbanor innebär naturligtvis att det blir möjligt att träna skytte.
Vi kommer att bo i tält så du ska ha med dig: liggunderlag, sovsäck som klarar minst 5 minusgrader och ficklampa.

Mat och dryck håller vi med så om det är något vi behöver veta, t ex om du är allergisk mot något, så är vi tacksamma om du talar om det vid anmälan. Självklart är du rustad med lämpliga kläder och skor samt ett glatt humör! Ta inte med kniv (förbjudet). Vi har låneknivar som får lånas under uppsikt. Mobiler är tillåtna, men det finns tyvärr ingen möjlighet att ladda.
Platsen: Nykvarn/Södertälje avdelningens skjutbana utanför Nykvarn. Tid: Ankomst kl.17.00  den 17 maj. Föräldrar och vänner är välkomna att titta på de avslutande tävlingarna kl.15.00 den 19 maj.
Hemfärden blir ca kl. 17.00.

 

Läs mer om lägret och hur du anmäler dig genom att klicka här