Bondens Dag i Backamo

2018-09-12 - Distriktsnyheter

Jägarnas Riksförbund Västra Götaland deltog på Bondens Dag i Backamo den 1-2 september.

Länsstyrelsen Uppsala län inför nya rutiner för rovdjursobservationsrapportering

2018-08-31 - Distriktsnyheter

Den 15 september övergår Länsstyrelsen i Uppsala län helt över till att använda Skandobs för rovdjursobservationsrapportering från allmänheten.

JRF Västra Götaland på Kjells vapen- och fritidsmässa

2018-08-24 - Distriktsnyheter

Helgen den 10-11 augusti deltog vi på jaktmässan i Götene. JRF representerades av distriktets ordförande Klas Johansson personal från distriktskansliet Glimmingen, Göteneavdelningens ordförande Anders Reivall, förtroendevalde Stig Kjellman samt Mikael Olsson från avdelning Uddevalla som hade fullt upp med hornbedömning.

Kort sammandrag från distriktsårsstämman

2018-04-09 - Distriktsnyheter

Den 17 mars genomfördes Västra Götalands distriktsårsstämma på Stenshults IP i Uddevalla.

Genomförd ungdomsledarträff

2018-03-09 - Distriktsnyheter

Den 17 februari hölls en ungdomsledarträff på Glimmingens kursgård i Uddevalla.

Rapport från distriktsstyrelsemöte

2017-10-04 - Distriktsnyheter

Den 25 september hade Västra Götalands distrikt styrelsemöte och i samband med det fanns representanter från förbundsstyrelsen och förbundskansliet på plats för att informera och svara på frågor gällande JRF:s inriktning och framtid.

Bondens dag i Backamo 2-3 september

2017-09-05 - Distriktsnyheter

Under helgen fanns Jägarnas Riksförbund representerade på Bondens dag av distriktets styrelseledamot och jägaransvarige Mikael Olsson, Uddevallas avdelningsordförande Niklas Augustin, medlemmen Fritjof Jansson (Uddevalla) och Stefan Forsberg från distriktskansliet.

Skyddsjakt efter varg i Köpings kommun

2017-08-30 - Distriktsnyheter

Länsstyrelsen i Västmanland beviljade den 25 augusti en ansökan om skyddsjakt efter samma varg som tidigare under sommaren orsakat problem i Västmanland.

Resultat från Stockholms distriktsmästerskap i jaktskytte

2017-07-10 - Distriktsnyheter

Den 2 juli genomfördes årets distriktsmästerskap i jaktskytte på Nykvarnsbanan med ett antal förväntansfulla skyttar.

Vargangrepp på hund i Kolsva

2017-06-13 - Distriktsnyheter

Länsstyrelsen önskar att alla som ser varg i närheten av Kolsva rapporterar det, helst via www.skandobs.se eller direkt till vilthandläggarna på Länsstyrelsen.

Förtjänstmedalj till Åke Horn

2017-04-10 - Distriktsnyheter

Vid årsstämman i Gävleborg fylldes det på underifrån när en av distriktets gamla trotjänare lämnade sitt uppdrag.

Distriktsårsstämma med utdelning av förtjänsttecken

2017-03-31 - Distriktsnyheter

Tisdagen den 14 mars hölls Uppsalas distriktsårsstämma vid Vendels skyttecenter med 26 ombud närvarande.

Västra Götalands distriktsårsstämma 2017

2017-03-31 - Distriktsnyheter

Årets distriktsårsstämma hölls lördagen den 18 mars på Stenshult IP i Uddevalla.

Vinnarna i medlemslotteriet 2017

2017-03-20 - Distriktsnyheter

Nu har dragningen i medlemslotteriet genomförts.

Inbjudan - Distriktsmästerskap i Nordisk trap 2017

2017-03-13 - Distriktsnyheter

Jägarnas Riksförbund Västra Götaland bjuder in till DM i Nordisk Trap lördag den 19 augusti.