Förbundsårsstämma 2018

2018-06-10 - Förbundsnytt

Den 16-17 juni samlas Jägarnas Riksförbund för årsstämma i Sollefteå. Delegater från hela Sverige samlas för att fatta beslut om förbundets framtid såväl som att behandla året som gått. Presenterar Sollefteå kommun gör kommunalråd Åsa Sjödén som besöker stämman.

Ny jakthundsförsäkring för dig som är medlem i Jägarnas Riksförbund

2017-11-10 - Förbundsnytt

Som medlem i Jägarnas Riksförbund är du olycksfalls- och ansvarsförsäkrad. Nu har vår samarbetspartner Svedea tagit fram en prisvärd jakthundsförsäkring som du som medlem har möjlighet att teckna.

Ny samverkansgrupp för rovdjursfrågor

2017-07-17 - Förbundsnytt

Som en del av Jägarnas Riksförbunds handlingsplan för Nej till frilevande varg har nu en samverkansgrupp för rovdjursfrågor bildats av och med distrikten i det mellersta rovdjursförvaltningsområdet.

Ny medlemsförmån - nu kan du teckna jakthundsförsäkring hos Svedea

2017-03-27 - Förbundsnytt

Vår samarbetspartner Svedea har tagit fram en särskild anpassad jakthundsförsäkring för att du ska få en bra försäkring utan att behöva betala för mycket.

Ordförandekonferens på Krusenbergs herrgård

2017-02-24 - Förbundsnytt

Den 18-19 februari träffades representanter för distrikten och förbundsstyrelsen på Krusenbergs herrgård för årets första ordförandekonferens.

Vem blir årets ungdomsledare 2015?

2016-03-08 - Förbundsnytt

Nominera er ungdomsledare senast den 11 april.

23 november informationsträff i Stegeryd

2015-11-01 - Förbundsnytt

Blekinges distriktstyrelser och samtliga avdelningsstyrelse sammankallas till informationsmöte.

Jägarnas Riksförbund ger ut prisbelönt viltkokbok

2015-10-19 - Förbundsnytt

Goda smaker och kortresta råvaror är den röda tråden i Älg & co som 2014 tog silver i kategorin bästa köttkokbok vid Gourmand World Cookbook Award. Nu ges boken ut på svenska av Vita Älgen Förlag i samarbete med Jägarnas Riksförbund.